Хотели за Коледа и Нова Година в Гърция

Хотели за Коледа и Нова Година 2014 в Гърция


И тази година хотелиерите в Гърция предлагат отлични условия за приятно и различно прекарване на Коледа 2013 и посрещане на Новата 2014 г.
Една от най-атрактивните оферти с 15 % отстъпка за ранно записване е на » Mediterranean Village .
Някои от новите хотели, които са включени в програмата на Амигос Травъл са:
» Хотел Royal Hotel – Солун.
» Thraki Palace hotel 5* – Александруполи.
» Хотел Elena – Ксанти
» Siris hotel – Серес

Тук може да намерите всички наши предложения за празнуване на Нова Година в Гърция. Въпреки, че има голямо сходство при празнуване на Новогодишните празници в България и в Гърция гърците отдават голяма почит на първия ден от Новага Година. 1-ви януари в Гърция не е просто първият ден от новата година, а това е денят на свети Василий, когато се почита неговото милосърдие и благородство. Всички хотели в Гърция предлагат различни пакетни цени и начини за посрещане на Новата Година.
В Гърция Нова година е по-голям празник дори от Коледа, когато свети Василий влиза нощем в домовете на хората и оставя подаръци в обувките на всяко дете.
Гръцкият народ обича своите древни традиции и на всички празници всички се веселят и споделят радостта, а Нова година е повод за пищни тържества и бурна радост, особено за децата. Гърците наричат Нова година “Protohronia” и в страната е най-дългоочаквания празник с най-богати приготовления.
За да изберете подходящия за Вас хотел за посрещане на Нова Година в Гърция моля, означете желаната от Вас дестинация от менюто по-горе!

Гласувайте за тази оферта.

Запитване за резервация

Полетата отбелязани със * са задължителни!

Моля попълвайте формата внимателно и по възможност на кирилица!
Предоставяйки информацията за контакт с Вас се съгласявате да се свързваме с Вас по мобилен, стационарен телефон или e-mail във връзка с Вашето запитване.
Изпращайки запитване за резервация Вие декларирате, че сте се запознали с Общите ни условия за организирано туристическо пътуване. Може да направите Вашата резервация и по телефон: 0885 161260, 032 621450.

Моля, попълнете формата за запитване! Ще направим всичко възможно да Ви отговорим в най-кратки срокове!

* Полетата отбелязани с * са задължителни

Добави мнение /възможност само за клиенти на Амигос Травел/

Към началото на страницата
Информацията публикувана на сайта е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Актуална информация можете да получите в офиса на фирмата или по имейл. Съгласно чл. 28, ал.2 от ЗТ за достоверна и вярна се счита информацията, предоставена от Амигос Травъл ООД.
Някои от снимките в този сайт за защитени от Закона за авторското право, поради което е необходимо съгласието на Амигос Травъл ООД, ако желаете да публикувате някои от тях.