Великден в Гърция в хотел Toroni Blue Sea Hotel – Ситония, Халкидики


Previous Image
Next Image

» Цени за Лятото ТУК «

Цената включва:

10-13 април – Нощувки и полупансион (HB) + 2 допълнителни великденски ястия
 петък, 10-ти април
19: 00-20: 30 Вечеря. Open шведска маса, която съдържа говеждо и свинско месо ястия, разнообразни салати, плодове и десерти.
 събота, 11 април
8: 30-10: 00 Закуска (мляко, яйца, конфитюри, кафе, чай, масло, хляб, сирене, шунка, кисело мляко и сок)
18: 30-20: 00 Вечеря. Open шведска маса, която съдържа говеждо и свинско месо ястия, разнообразни салати, плодове и десерти.
00: 00-01: 00 Вечеря с традиционни гръцки ястия (. Ех magiritsa)
 Великденската неделя, 12-ти април
8: 30-10: 00 Закуска (мляко, яйца, конфитюри, кафе, чай, масло, хляб, сирене, шунка, кисело мляко и сок)
14: 00-17: 00 меню Великден. Open шведска маса, която съдържа агнешко, свинско и говеждо месо ястия, придружени с гръцка музика на живо програма до басейна.
21: 00-22: 30 Вечеря. Open шведска маса, която съдържа говеждо и свинско месо ястия, разнообразни салати, плодове и десерти.
 понеделник, 13st април
8: 30-10: 00 Закуска (мляко, яйца, конфитюри, кафе, чай, масло, хляб, сирене, шунка, кисело мляко и сок)

Местоположение и описание

Хотел Торони Блу Сий, Toroni Blue Sea Hotel се намира на Халкидическия полуостров известен с красива природа и множество известни туристически курорти, като например Сарти, Порто Куфо, Сикя, Каламици и естествено Торони, който се обитава от праисторически времена.
Хотелът се намира в Торони, в непосредствена близост до морето. Представлява отлично организиран комплекс и разполага със собствени ресторанти, частен паркинг и супермаркет.

Карта


View larger map

Настаняване

Хотелът се състои от общо 70 стаи, апартамента и студия, които имат: Изглед към морето и басейна; Хладилник; Баня; Телевизор; Балкон или тераса; Климатик; Телефон.

Хотелски услуги

Паркинг; 2 ресторанта; Гръцка музика на живо; Мини маркет; Градина; Асансьор; Бар; Външен басейн; Бар на басейна; Градина; Интернет-кафе. :)

Цени

Гласувайте за тази оферта.

Запитване за резервация

Полетата отбелязани със * са задължителни!

Моля попълвайте формата внимателно и по възможност на кирилица!
Предоставяйки информацията за контакт с Вас се съгласявате да се свързваме с Вас по мобилен, стационарен телефон или e-mail във връзка с Вашето запитване.
Изпращайки запитване за резервация Вие декларирате, че сте се запознали с Общите ни условия за организирано туристическо пътуване. Може да направите Вашата резервация и по телефон: 0885 161260, 032 621450.

Моля, попълнете формата за запитване! Ще направим всичко възможно да Ви отговорим в най-кратки срокове!

* Полетата отбелязани с * са задължителни

Добави мнение /възможност само за клиенти на Амигос Травел/

Към началото на страницата
Информацията публикувана на сайта е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Актуална информация можете да получите в офиса на фирмата или по имейл. Съгласно чл. 28, ал.2 от ЗТ за достоверна и вярна се счита информацията, предоставена от Амигос Травъл ООД.
Някои от снимките в този сайт за защитени от Закона за авторското право, поради което е необходимо съгласието на Амигос Травъл ООД, ако желаете да публикувате някои от тях.