телефон 0 700 800 73 на цена на градски разговор

Защо да изберем Обзор за нашата лятна почивка?

Плажове и море
Обзор разполага с дълга и широка плажна ивица, която се простира на около 10 километра. Плажът е покрит с фин, златист пясък, който е идеален за слънчеви бани и игри. Морето е чисто и спокойно, с постепенно навлизане, което го прави безопасно и подходящо за семейства с деца. Водните спортове като сърф, кайтсърф, водни ски и джетове са популярни и лесно достъпни. 

Природа и околности
Обзор е заобиколен от зелени хълмове и гори, които предлагат отлични възможности за разходки и туризъм. Екопътеките в района предоставят невероятни гледки и са подходящи за любителите на природата. Паркът в центъра на Обзор е прекрасно място за спокойни разходки и почивка.

Културни и исторически забележителности
Градът има дълга история, датираща от древни времена. В Обзор можете да посетите останки от античната римска крепост Хелиополис, както и църквата „Св. Йоан Кръстител“. Тези исторически обекти предлагат интересен поглед към миналото на региона.

Настаняване
Обзор предлага голямо разнообразие от места за настаняване. От луксозни хотели и спа комплекси до семейни хотели, вили и апартаменти, курортът може да задоволи всякакви предпочитания и бюджети. Много от хотелите предлагат отлични удобства като басейни, фитнес центрове и детски площадки.

Храна и развлечения
В Обзор има множество ресторанти, кафенета и барове, които предлагат разнообразна кухня, включително традиционни български ястия и морски деликатеси. Нощният живот е разнообразен, с различни клубове и барове, предлагащи музика и забавления. За децата има купища атракции, включително аквапаркове и игрални зони.
 
Транспорт и достъпност
Обзор се намира на около 60 километра от Варна и 70 километра от Бургас, което го прави лесно достъпен както от двете международни летища, така и по суша. Редовни автобусни линии свързват Обзор с околните градове и курорти, което улеснява придвижването.

Климат
Климатът в Обзор е мек и приятен през летните месеци, с температури вариращи между 25 и 30 градуса по Целзий. Морският бриз допринася за комфортното усещане, дори в най-горещите дни.
 
Кои са най-добрите хотели в Обзор?

Независимо дали търсите луксозна почивка с всички удобства или уютно семейно настаняване, хотелите в Обзор предлагат разнообразие от опции, които да удовлетворят всеки вкус и бюджет. Нека ви представим някои от най-добрите места за престой, които ще направят вашата ваканция незабравима.
 
HVD Рейна дел Мар
HVD Рейна дел Мар е един от най-луксозните и престижни хотели в Обзор, предлагащ на своите гости изключителен комфорт и високо ниво на обслужване. Разположен непосредствено на брега на Черно море, този елегантен хотел съчетава съвременен дизайн с изискана атмосфера, за да предостави перфектната обстановка за незабравима почивка.
 
[https://www.amigostravel.eu/cache/images/54212713.jpg]

Удобства и услуги
HVD Рейна дел Мар разполага с просторни и стилно обзаведени стаи и апартаменти, всички оборудвани с модерни удобства като климатик, безплатен Wi-Fi, минибар и плоскоекранен телевизор. Много от стаите предлагат зашеметяваща гледка към морето, която може да се насладите от собствената си тераса или балкон.

Ресторанти и барове
Хотелът разполага с няколко изискани ресторанта, предлагащи разнообразна кухня – от местни български специалитети до международни ястия, приготвени с най-пресните и качествени продукти. Гостите могат да се насладят на богатия бюфет в основния ресторант или да изберат гурме изживяване в един от тематичните ресторанти. Баровете в комплекса предлагат освежаващи напитки и коктейли в елегантна обстановка.

Спорт и релакс
HVD Рейна дел Мар предлага разнообразни възможности за спорт и релакс. Комплексът разполага с модерна фитнес зала, няколко басейна (включително детски басейн и закрит басейн), както и спа център, където гостите могат да се поглезят с масажи, сауна и парна баня. За любителите на активния отдих се предлагат различни спортни съоръжения, включително тенис кортове и водни спортове на плажа.

Забавления и анимация
За най-малките гости хотелът осигурява детски клуб с професионална анимация и различни занимания през деня. Възрастните могат да се насладят на вечерни шоу програми и жива музика, които допълват приятната атмосфера на престоя.
 
HVD Рейна дел Мар е идеалният избор за тези, които търсят комбинация от лукс, комфорт и незабравими преживявания на брега на Черно море. Независимо дали планирате романтична почивка, семейна ваканция или бизнес събитие, този хотел ще отговори на всички ваши очаквания и ще направи престоя ви в Обзор наистина специален.
 

HVD Клуб Хотел Мирамар 4*
Хотел Мирамар в Обзор е перфектното място за тези, които търсят комбинация от комфорт, елегантност и безупречно обслужване на брега на Черно море. Разположен на първа линия, този изискан хотел предлага на своите гости незабравима почивка в една от най-красивите части на българското Черноморие.
 
[https://www.amigostravel.eu/cache/images/53981932.jpg]

Настаняване
Хотел Мирамар разполага с разнообразие от просторни и стилно обзаведени стаи и апартаменти, които са оборудвани с всички необходими удобства за комфортен престой. Всички стаи разполагат с климатик, плоскоекранен телевизор, минибар и балкон с изглед към морето или градината, което допринася за спокойната атмосфера и релакс.
Кулинарни изкушения
Гастрономическите изкушения в Мирамар са изключителни. Основният ресторант предлага богат бюфет с разнообразни ястия от международната и българската кухня. За любителите на гурме изживявания, хотелът предлага и а-ла-карт ресторант, където гостите могат да се насладят на изискани ястия, приготвени с пресни местни продукти. Баровете на хотела предлагат разнообразие от напитки и коктейли, които можете да се насладите на фона на прекрасния морски залез.
 
Удобства и развлечения
Хотел Мирамар предлага редица удобства и забавления за своите гости. Комплексът разполага с няколко басейна, включително детски басейн и закрит басейн, както и модерен фитнес център за тези, които искат да поддържат форма по време на почивката си. Спа центърът на хотела предлага разнообразие от масажи и терапии, сауна и парна баня, които гарантират пълноценна почивка и релакс.
Анимация и забавления
За децата хотелът предлага специален детски клуб с професионални аниматори, които организират различни занимания и игри. За възрастните се предлагат вечерни развлекателни програми, включващи музика на живо, шоута и тематични вечери, които гарантират забавление и приятни моменти.
Локация и околности
Хотел Мирамар се намира в тих и спокоен район, което го прави идеален за тези, които търсят почивка далеч от шума и суетата. В същото време, близостта до центъра на Обзор позволява лесен достъп до местните забележителности, магазини и ресторанти.
Със своето прекрасно местоположение, изискани удобства и разнообразни възможности за развлечение и релакс, хотел Мирамар е отличен избор за вашата следваща почивка на българското Черноморие.
 
 
Сол Луна Бей Ризорт
Сол Луна Бей Ризорт е оазис на спокойствието и лукса, разположен на самия бряг на Черно море в Обзор. Този изключителен курорт предлага на своите гости съвременни удобства, великолепни гледки и първокласно обслужване, за да създаде незабравима почивка за всеки посетител.

[https://www.amigostravel.eu/cache/images/54222199.jpg]
 
Настаняване
Сол Луна Бей Ризорт разполага с елегантно обзаведени стаи и апартаменти, които са проектирани с мисъл за комфорта и удобството на гостите. Всяко помещение е оборудвано с модерни удобства като климатик, плоскоекранен телевизор, минибар и безплатен Wi-Fi. Просторните балкони предлагат великолепни гледки към морето или красивата градина на хотела.
Кулинарни изживявания
Кулинарните предложения в Сол Луна Бей Ризорт са истинско удоволствие за сетивата. Основният ресторант предлага богат бюфет със специалитети от българската и международната кухня. А-ла-карт ресторантите предлагат гурме изживявания с внимателно подбрано меню и изискани ястия, приготвени от най-добрите продукти. Баровете на курорта предлагат освежаващи напитки и коктейли в стилна и релаксираща обстановка.
Развлечения и активности
Курортът предлага изобилие от забавления и активности за гости от всички възрасти. Големият открит басейн и аквапаркът са идеални за забавление и разхлаждане през горещите летни дни. Фитнес центърът е оборудван с модерни уреди, а спа центърът предлага релаксиращи масажи, сауна и парна баня за пълно възстановяване и релакс.
Анимация и детски клуб
Сол Луна Бей Ризорт разполага с професионален екип от аниматори, които организират дневни и вечерни програми за забавление на гостите. Детският клуб предоставя разнообразие от занимания и игри за най-малките посетители, гарантирайки, че всяко дете ще има незабравими моменти и нови приятелства.
Локация и околности
Разположен в тих и спокоен район, Сол Луна Бей Ризорт е идеалното място за почивка далеч от градския шум. В същото време, близостта до Обзор предоставя лесен достъп до местните атракции, магазини и заведения. Курортът е отлична база за разглеждане на културни и исторически забележителности в региона.
 
Сол Луна Бей Ризорт в Обзор предлага идеалната комбинация от лукс, комфорт и разнообразни възможности за забавление и релакс. Независимо дали планирате семейна ваканция, романтично бягство или просто искате да се отпуснете и да се насладите на красотата на Черно море, този курорт ще ви предложи всичко необходимо за една наистина незабравима почивка.
 


Хотел AluaSun Helios Beach
Хотел AluaSun Helios Beach е перфектният избор за вашата почивка в Обзор, ако търсите комбинация от комфорт, великолепна локация, висококачествено обслужване и ниски цени. Разположен на самия бряг на Черно море, този очарователен хотел предлага всичко необходимо за една незабравима ваканция. Ето няколко причини защо да изберете AluaSun Helios Beach:
 
[https://www.amigostravel.eu/cache/images/54288440.jpg]

Непосредствена близост до плажа
AluaSun Helios Beach се намира директно на красивия пясъчен плаж, предоставяйки ви лесен и удобен достъп до морето. Само на няколко крачки от вашата стая, ще се озовете на плажа, където можете да се насладите на слънчеви бани, плуване и разнообразни водни спортове.
 
Комфортно и модерно настаняване
Хотелът предлага разнообразие от стилно обзаведени стаи и апартаменти, всички оборудвани с модерни удобства като климатик, плоскоекранен телевизор, минибар и безплатен Wi-Fi. Просторните стаи и апартаменти са проектирани с мисъл за вашия комфорт и предлагат прекрасна гледка към морето или градината.
Кулинарни изкушения
AluaSun Helios Beach разполага с ресторант, предлагащ богато разнообразие от вкусни ястия, приготвени с пресни и качествени продукти. Гостите могат да се насладят на международна и българска кухня, сервирана на бюфет или а-ла-карт. Баровете на хотела предлагат освежаващи напитки и коктейли в приятна обстановка, идеални за релакс след дълъг ден на плажа.
Развлечения и активности
Хотелът предлага разнообразие от развлечения и активности за гости от всички възрасти. Гостите могат да се насладят на открит басейн, фитнес център и различни спортни съоръжения. Анимационният екип организира дневни и вечерни програми, които включват спортни състезания, шоута и жива музика, гарантирайки забавление за всички.
Отлични условия за семейства
AluaSun Helios Beach е идеален за семейни почивки, като предлага детски клуб с разнообразни занимания и игри за най-малките гости. Детският басейн и специалните програми за деца ще осигурят на вашите малчугани незабравими моменти и нови приятелства.
Прекрасна локация
Хотелът е разположен в тих и спокоен район на Обзор, което го прави идеален за тези, които търсят почивка далеч от шума и суетата. В същото време, близостта до центъра на града осигурява лесен достъп до местните забележителности, магазини и ресторанти.
 
AluaSun Helios Beach в Обзор предлага всичко необходимо за една перфектна почивка на морето. Със своето прекрасно местоположение, удобства и разнообразие от развлечения, този хотел е идеалният избор за вашата следваща ваканция.

 
[url=http://Хотел ALUA Helios Bay]Хотел ALUA Helios Bay[/url]
Хотел ALUA Helios Bay, част от престижната верига на Hyatt, е вашето идеално място за почивка в Обзор. Този изискан хотел, разположен на първа линия на брега на Черно море, съчетава елегантност, комфорт и безупречно обслужване, за да ви предложи незабравимо преживяване.

[https://www.amigostravel.eu/cache/images/54133110.jpg]

Луксозно настаняване
ALUA Helios Bay предлага разнообразие от стилно обзаведени стаи и апартаменти, всички оборудвани с модерни удобства като климатик, плоскоекранен телевизор, минибар и безплатен Wi-Fi. Просторните помещения осигуряват комфорт и спокойствие, а панорамните гледки към морето или зелените градини създават идеална атмосфера за релакс.
Изискана кухня
Гостите на ALUA Helios Bay могат да се насладят на кулинарни изкушения в ресторантите на хотела, които предлагат богат избор от международна и местна кухня. Основният ресторант сервира разнообразен бюфет, а тематичните а-ла-карт ресторанти предлагат гурме ястия, приготвени с пресни и качествени продукти. Баровете на хотела са идеалното място да се отпуснете с освежаващи напитки и коктейли.
Множество удобства и забавления
Хотелът разполага с разнообразие от удобства и забавления за своите гости. Включват се открит и закрит басейн, модерен фитнес център и спа зона, където можете да се поглезите с масажи и релаксиращи процедури. Аквапаркът и различните спортни съоръжения предлагат забавления за всички възрасти.
Семейни удобства
ALUA Helios Bay е перфектен избор за семейни почивки. Детският клуб предоставя занимания и игри за най-малките гости, а детският басейн и анимационните програми гарантират забавление и безопасност за децата. Професионалните аниматори организират дневни и вечерни програми, които включват спортни състезания, шоута и жива музика, гарантирайки забавление за всички членове на семейството.
Прекрасна локация
Хотелът е разположен в спокоен и живописен район на Обзор, което го прави идеален за тези, които търсят почивка далеч от шума и стреса на градския живот. В същото време, близостта до центъра на Обзор позволява лесен достъп до местните забележителности, магазини и ресторанти.
Професионално обслужване
Като част от веригата хотели на Hyatt, ALUA Helios Bay се отличава с високо ниво на обслужване и внимание към детайла. Персоналът на хотела е изключително професионален и гостоприемен, готов да отговори на всички ваши нужди и желания, за да направи престоя ви възможно най-приятен.
ALUA Helios Bay в Обзор е идеалното място за вашата следваща почивка. Със своето луксозно настаняване, изискана кухня, разнообразие от удобства и забавления, и прекрасно местоположение, този хотел ще ви предложи всичко необходимо за една незабравима ваканция. Независимо дали търсите семейна почивка, романтично бягство или просто място за отдих и релакс, ALUA Helios Bay ще надмине вашите очаквания.
 

СЪНРАЙЗ БЛУ МЕДЖИК РИЗОРТ
Сънрайз Блу Меджик Ризорт е перлата на Обзор, предлагащ перфектното съчетание от лукс, комфорт и великолепни гледки към Черно море. Този изключителен курорт е разположен на първа линия и е идеалното място за вашата следваща морска почивка. Независимо дали търсите семейно забавление, романтична ваканция или просто релакс, Сънрайз Блу Меджик Ризорт има всичко необходимо, за да превърне вашия престой в незабравимо преживяване.
 
[https://www.amigostravel.eu/cache/images/54332566.jpg]

Луксозно настаняване
Сънрайз Блу Меджик Ризорт предлага разнообразие от елегантно обзаведени стаи и апартаменти, всички оборудвани с модерни удобства като климатик, плоскоекранен телевизор, минибар и безплатен Wi-Fi. Просторните помещения са проектирани с мисъл за вашето удобство и предлагат зашеметяващи гледки към морето или прекрасните градини на хотела.
Кулинарни изкушения
Гастрономическите предложения в Сънрайз Блу Меджик Ризорт ще задоволят и най-изтънчения вкус. Основният ресторант предлага разнообразен бюфет с международни и български специалитети, приготвени с най-пресните съставки. Тематичните ресторанти и барове на хотела предлагат изискани ястия и освежаващи напитки в стилна и уютна обстановка.
Множество удобства и забавления
Курортът разполага с широк спектър от удобства и забавления, които ще направят вашия престой още по-приятен. Гостите могат да се насладят на открит и закрит басейн, аквапарк, модерен фитнес център и спа зона с разнообразие от релаксиращи процедури. За активните гости се предлагат различни спортни съоръжения, включително тенис кортове и площадки за различни игри.
Семейни удобства
Сънрайз Блу Меджик Ризорт е перфектен за семейни почивки, като предлага детски клуб с професионални аниматори, детски басейн и специални програми за забавление на най-малките гости. Децата ще имат незабравими моменти, докато родителите се наслаждават на заслужена почивка.
Прекрасна локация
Разположен в тих и живописен район на Обзор, Сънрайз Блу Меджик Ризорт предлага спокойствие и уединение, което го прави идеално място за релакс. В същото време, близостта до центъра на Обзор позволява лесен достъп до местните забележителности, магазини и ресторанти.
Професионално обслужване
Персоналът на Сънрайз Блу Меджик Ризорт е изключително професионален и гостоприемен, готов да отговори на всички ваши нужди и желания. Вниманието към детайла и високото ниво на обслужване ще направят вашия престой незабравим.
Сънрайз Блу Меджик Ризорт е вашето идеално място за почивка на Черно море. Със своето луксозно настаняване, изискана кухня, множество удобства и забавления, както и прекрасно местоположение, този курорт предлага всичко необходимо за една незабравима ваканция.
 
 
Сънрайз Ол Суитс Резорт
Сънрайз Ол Суитс Резорт в Обзор е истинско бижу на Черноморието, което предлага идеалната комбинация от лукс, удобства и уютна атмосфера. Разположен в един от най-красивите и спокойни райони на Обзор, този изискан резорт е перфектното място за вашата следваща ваканция, независимо дали пътувате със семейство, приятели или за романтично бягство.
 
[https://www.amigostravel.eu/cache/images/49036639.jpg]

Просторни и комфортни апартаменти
Сънрайз Ол Суитс Резорт предлага на своите гости просторни и модерно обзаведени апартаменти, които осигуряват максимален комфорт и уют. Всеки апартамент е оборудван с всичко необходимо за вашия престой, включително климатик, плоскоекранен телевизор, напълно оборудвана кухня и безплатен Wi-Fi. Панорамните гледки към морето или красивите градини на комплекса допринасят за създаването на релаксираща и приятна атмосфера.
Кулинарни наслади
Кулинарното изживяване в Сънрайз Ол Суитс Резорт е на високо ниво. Ресторантите на комплекса предлагат разнообразие от ястия от българската и международната кухня, приготвени с пресни и качествени продукти. Основният ресторант предлага богат бюфет, а тематичните ресторанти предоставят изискани гурме изживявания. Баровете на комплекса са идеалното място за освежаващи напитки и коктейли, които можете да се насладите в приятна обстановка.
Удобства и забавления
В Сънрайз Ол Суитс Резорт ще откриете богат избор от удобства и забавления, които ще направят вашия престой още по-приятен. Комплексът разполага с няколко открити басейна, детски басейн, модерна фитнес зала и спа център, където можете да се поглезите с разнообразни масажи и процедури. За активните гости се предлагат различни спортни съоръжения и анимационни програми.
Семейна почивка
Резортът е идеален за семейства, като предлага детски клуб с професионални аниматори, които организират забавни и образователни дейности за децата. Детският басейн и специалните програми за най-малките гости гарантират незабравими моменти и много нови приятелства.
Прекрасна локация
Сънрайз Ол Суитс Резорт е разположен в тих и живописен район на Обзор, което го прави идеално място за релаксация и почивка. В същото време, близостта до центъра на града предоставя лесен достъп до местните забележителности, магазини и ресторанти.
Професионално обслужване
Персоналът на Сънрайз Ол Суитс Резорт е изключително професионален и гостоприемен, готов да отговори на всички ваши нужди и желания. Вниманието към детайла и високото ниво на обслужване ще направят вашия престой наистина незабравим.
Сънрайз Ол Суитс Резорт в Обзор е вашето идеално място за почивка на морето. Със своите просторни и комфортни апартаменти, изискана кухня, множество удобства и забавления, както и прекрасно местоположение, този резорт предлага всичко необходимо за една незабравима ваканция. Независимо дали търсите семейна почивка, романтично бягство или просто място за отдих и релакс, Сънрайз Ол Суитс Резорт ще надмине вашите очаквания и ще ви предложи едно незабравимо преживяване на брега на Черно море.
 
Заключение
Обзор предлага богатство от възможности за настаняване, които удовлетворяват различни вкусове и предпочитания. От луксозни и модерни хотели до уютни и семейни курорти, всеки от тези хотели – HVD Рейна дел Мар, Мирамар, ALUA Helios Bay, Сънрайз Блу Меджик Ризорт и Сънрайз Ол Суитс Резорт – предлага нещо уникално и специално. Независимо дали търсите първокласно обслужване, просторни апартаменти, или просто удобно и комфортно място за отдих, в Обзор ще намерите всичко необходимо за една незабравима ваканция. Вашият идеален хотел е само на крачка разстояние от прекрасно морско изживяване и безгрижни моменти под слънцето.

Амигос Травел предлага специални оферти и пакети за почивка на, включително намаления за хотели и трансфери.
Свържете се с нас за повече информация.

За резервации и повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0700 800 73 или на info@amigostravel.eu
Очакваме ви!