телефон 0 700 800 73 на цена на градски разговор

Почивка в Анталия - Разкош и Удоволствие на Първа Линия

Анталия - перлата на турската ривиера, където историята, културата и природата се преплитат в едно неповторимо обаяние.

Вдъхновени от красотата и очарованието на Анталия, екипът на Amigos Travel има удоволствието да ви представи един уникален разказ за най-добрите хотели в този регион. Заповядайте да се потопим заедно в света на лукса и комфорта, който само Анталия може да предложи. В нашата статия ще ви представим селекция от изключителни хотели, където разкошът и уютът се сливат с безкрайните простори на Средиземноморието. Нека ви заведем на дигитално пътуване до този прекрасен край и да ви въведем в света на неповторимите преживявания и безгрижната почивка.

Представете си...
Шумът на морските вълни, деликатния бриз и изгряващото слънце на хоризонта - добре дошли в сърцето на Турция, където всяка емоция е по-ярка, а всеки миг е неповторим.

1. Club Hotel Sera Анталия

Разкош и релакс в Club Hotel Sera, разположен в сърцето на Анталия, само на минути от златните пясъци на плаж Лара. Този 5-звезден хотел разполага с луксозни стаи, спа център, модерен фитнес и различни басейни. Безплатен WiFi наличен в областта на хола.Влзте в свят на елегантност и уют в добре обзаведените стаи на Club Hotel Sera, където съвременните удобства се допълват от въздействащия чар на дизайна, вдъхновен от Османската империя. Разпуснете се с терапии за тяло и лице в пълен спа център или се отпуснете в традиционната турска баня. Фитнес ентусиастите ще оценят модерното оборудване и персоналното ръководство на опитни треньори във фитнес центъра.Докато децата се забавляват в наблюдавана среда в мини клуба, възрастните могат да се насладят на вкусна международна и турска кухня в ресторанта на хотела, докато се наслаждават на впечатляващите панорамни гледки към Турския Ривиера.Удобно разположен само на кратко разстояние с кола от летище Анталия, Club Hotel Sera предлага неповторимо удобство и достъпност. Не е случайно, че влюбените обожават неговото изключително местоположение.
[https://www.amigostravel.eu/tez/images/54373463.jpg]


2. Aska Lara Resort & Spa Hotel

Опитайте разкошното обслужване и безупречните услуги в Aska Lara Resort & Spa Hotel, разположен в района на Лара, само на 500 метра от морския бряг. Този хотел с всичко включено разполага с два комплекса, разделени от пътя, и предлага богат набор от удобства, включително аквапарк, басейни, ресторанти, фитнес център и турска баня. Хотелът предлага и частен плаж. Безплатен WiFi е достъпен в общите зони, а на разположение е и рецепция, работеща 24 часа в денонощието.Стаите в Aska Lara Resort & Spa са оборудвани със сплит-система за климатизация, плосък IP телевизор, електрическа кана и минибар. Частните бани са оборудвани с душ, сешоар и безплатни тоалетни принадлежности. Някои стаи предлагат и балкон, а други имат изглед към сушата или към басейна. След напускане от хотела, гостите могат да ползват безплатна стая за деня на заминаването си.Вкусете вкусните закуски, обеди и вечери във формат на открит бюфет всеки ден. За зимния сезон има налични 2 à la carte ресторанта, а за лятния - 4 такива, които сервират разнообразни ястия от традиционна турски, далечноизточна и италианска кухня. Хотелът разполага и с барове, където може да се насладите на различни напитки и освежаващи напитки.Специални удобства за по-малките гости са също налични, включително детска площадка и игрална стая. Децата могат да се насладят на филми или да се забавляват с фонтаните в аквапарка.Други удобства в Aska Lara Resort & Spa включват баскетболни площадки, тенис кортове, тенис на маса, нощен клуб и водни спортове. Възможност за масажи и козметични процедури се предлага с допълнително заплащане. Сауна, турска баня, вътрешен и външен отопляем басейн са на разположение безплатно (отоплението е налично само през зимния сезон). Предлага се и услуга по пране срещу допълнително заплащане.Летище Анталия се намира на 12 километра от хотела, а центърът на Анталия е на 15 километра разстояние.

[https://www.amigostravel.eu/tez/images/54316238.jpg]
3. Sherwood Exclusive Lara
Разкошът на лукса в Sherwood Exclusive Lara ви очаква на брега на морето, предлагайки частен пясъчен плаж и пристан. Тук ще се насладеите на откритите басейни, водни пързалки, сауна и турска баня. В целия хотел има безплатен WiFi.Стайте в Sherwood Exclusive Lara са просторни и елегантно обзаведени, с централна климатизация, сателитна телевизия, минибар и балкон със завладяващ изглед.С ултра всичко включено обслужване гостите могат да хапват в който и да е от 5-те ресторанта на хотела и да се насладят на избрани напитки. В ресторантите с а ла карт предлагат турска или италианска кухня, а в патисерията има разнообразие от сладкиши. В баровете може да се насладите на широка гама от напитки през целия ден.За тези, които обичат да са активни, има 2 открити тенис корта и добре оборудван фитнес център с кардио уреди и свободни тежести. За максимално релаксация може да се потопите в отопляемия открит басейн.Sherwood Exclusive Lara е удобно разположен само на 18 км от центъра на Анталия и на само 15 минути път от летище Анталия.

[https://www.amigostravel.eu/tez/images/54405085.jpg]


4. Royal Seginus Lara, Анталия 

Разполагайки със сезонен открит и закрит басейн, Royal Seginus се намира в Лара. Гостите могат да се насладят на средиземноморския бриз в градината и на терасата на хотела. Обектът разполага с детски клуб и детска площадка на място.Всички стаи разполагат с балкон и са оборудвани с телевизор със сателитни канали. Всяка стая предлага гардероб, сейф, електрическа кана и самостоятелна баня.Хотелът разполага с ресторант à la carte, където можете да опитате разнообразни ястия от международната и местната кухня. Храната се сервира в ресторанта на хотела както в бюфет, така и в à la carte стил. Налични са и бар и закусвалня.Гостите могат да се релаксират в спа и велнес центъра с масаж. В спа центъра има хамам, сауна и джакузи.Рецепцията е на разположение 24 часа в денонощието. Предлага се и консиерж услуга за ваше удобство.Старият град (Калеичи) е на 19 км разстояние и предлага множество барове, кафенета и местни магазини. Летище Анталия е на 14 км разстояние, а летищен трансфер може да бъде организиран с допълнително заплащане.

[https://www.amigostravel.eu/tez/images/54374443.jpg]

5. Palmet Family Lara Анталия
Хотелът се намира на идеално място, само на 1 км през пътя от собствения плаж и на достъпно разстояние от множество удобства и забележителности в района. Състои се от три 8-етажни сгради с различни типове стаи, включително стандартни, двустайни, и семейни стаи. Всички стаи са оборудвани с необходимите удобства за комфортно пребиваване, като телефон, телевизор, климатик и безплатен Wi-Fi.На територията на хотела гостите могат да се насладят на разнообразни удобства и услуги, включително два открити басейна, спа център, ресторанти, барове и магазини. За развлечението на гостите се грижат различни дейности като фитнес, анимация, турска баня, дискотека и много други.С благоприятното си местоположение, обширните удобства и впечатляващата гама от развлечения и спортни дейности, този хотел предлага идеални условия за една незабравима почивка в Анталия, където гостите могат да се насладят на моменти на релаксация и забавление.

[https://www.amigostravel.eu/tez/images/54374181.jpg]

6. Wind of Lara Hotel and Spa Анталия

Хотелът предлага удобно разположение в района на Кунду - Лара, само на 700 метра от брега на морето и на кратко разстояние от летището и центъра на Анталия. Сградата, построена през 2016 година, разполага с обща площ от 24 000 квадратни метра и предлага общо 276 стаи, включително стандартни и семейни стаи. Всяка стая е оборудвана с необходимите удобства за приятно пребиваване, включително климатик, телевизор, минибар и безплатен Wi-Fi.
На територията на хотела гостите могат да се насладят на разнообразие от удобства и услуги, включително ресторанти, барове, басейни, водни пързалки, дискотека, конферентни зали и спа център. За по-малките гости има специални детски зони за забавления и развлечения.Сред безплатните услуги на хотела са включени ползването на спа център, фитнес зала, интернет ъгъл и различни спортни занимания. От платените услуги гостите могат да се възползват от масажи, водни спортове, фотографски услуги и други.Храненето в хотела е на база All Inclusive, като гостите могат да се насладят на широка гама от храни и напитки през целия ден.

Собственият плаж на хотела предлага идеални условия за релаксация и забавление, като гостите могат да се насладят на шезлонги, чадъри и различни плажни забавления. Хотелът се разполага на идеално място, само на 1 км през пътя от собствения плаж и на достъпно разстояние от множество удобства и забележителности в района. Състои се от три 8-етажни сгради с различни типове стаи, включително стандартни, двустайни, и семейни стаи. Всички стаи са оборудвани с необходимите удобства за комфортно пребиваване, като телефон, телевизор, климатик и безплатен Wi-Fi.
На територията на хотела гостите могат да се насладят на разнообразни удобства и услуги, включително два открити басейна, спа център, ресторанти, барове и магазини. За развлечението на гостите се грижат различни дейности като фитнес, анимация, турска баня, дискотека и много други.С благоприятното си местоположение, обширните удобства и впечатляващата гама от развлечения и спортни дейности, този хотел предлага идеални условия за една незабравима почивка в Анталия, където гостите могат да се насладят на моменти на релаксация и забавление.


[https://www.amigostravel.eu/tez/images/54374815.jpg]



В заключение, Анталия предлага несравнимо изживяване за всеки вид пътуване - от романтични почивки за двама до семейни приключения с децата. С нейните прекрасни плажове, разнообразни забавления и вълнуващи места за посещение, тази турски кът на средиземноморския раен е идеалното място за една незабравима почивка.
Не пропускайте възможността да изживеете лукса и комфорта в един от нашите препоръчани хотели, които са съчетани с безупречното обслужване и удоволствието на първокласния хотелски престой. С Амигос Травел, вашата следваща почивка в Анталия ще бъде незабравима!

За резервации и повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0700 800 73 или на info@amigostravel.eu
Очакваме ви!