телефон 0 700 800 73 на цена на градски разговор

Sani Resort Касандра

Местоположение
Sani Resort се намира в сърцето на полуостров Касандра в Халкидики, Гърция. Разположен е между лазурното море и красиви зелени градини, осигурявайки спокойна и релаксираща обстановка за гостите. Местоположението на курорта предлага лесен достъп до различни атракции и дейности в района.
Районът е известен със своите зашеметяващи плажове, буйни зелени пейзажи и богата история. Гостите могат да се насладят на мекия златист пясък и кристално чистата вода на плажовете, които граничат с курорта, или да изследват близките национални паркове и природни резервати. Национален парк Калития е особено популярно място за посещение, където посетителите могат да се разходят сред буйната растителност, да се насладят на горещите минерални извори и да наблюдават разнообразна дива природа.
Самото село Сани е спокойно рибарско селище, което предлага на гостите шанс да се докоснат до автентичния гръцки начин на живот. Тук можете да наблюдавате рибарите, докато работят сутрин, да опитате пресни морски дарове в местните таверни или да разгледате малките магазинчета, продаващи ръчно изработени занаяти и сувенири.
Атон, природен резерват, разположен на съседния полуостров Ситония, е друга атракция, която си заслужава да бъде посетена. Известен е с уникалната си монашеска общност, известна като Атон, която включва 20 православни манастира и множество църкви и параклиси. Въпреки че жените нямат право да влизат в Атон, мъжете могат да направят еднодневна екскурзия до там, за да видят историческите забележителности и живописните села.
Историческият град Солун, разположен на континенталната част на Гърция, също е лесно достъпен от Sani Resort. Градът предлага разнообразие от атракции, включително Бялата кула, църквата „Свети Димитър“ и многобройните музеи и галерии.
В допълнение към природните и историческите забележителности, районът около Sani Resort предлага разнообразие от възможности за пазаруване, хранене и нощен живот. Курортът е част от Sani Resort, който включва няколко хотела и ваканционни селища, заедно с широк набор от съоръжения и удобства. Гостите могат да се насладят на голф игрище с 18 дупки, тенис център, център за водни спортове и спа центрове, всички от които са на тяхно разположение.
Всички хотели в Сани
Курортът се състои от четири първокласни хотела – Sani Beach Hotel, Sani Beach Club, Sani Asterias Suites и Sani Dunes – заедно с ваканционно селище, голф игрище с 18 дупки, тенис център и широка гама от съоръжения и удобства.
  1. Sani Beach Hotel

Този петзвезден хотел е идеален както за семейни почивки, така и за романтично бягство за двама.
 
Комплексът разполага с четири ресторанта и шест бара, в които ще можете да се насладите на разнообразието от храни и напитки за всички възрасти и предпочитания, приготвени с най-добрите местни продукти. От пресни плодови шейкове до автентични гръцки ястия, изборът е богат. Едно от най-привлекателните места е грилът край басейна, разположен на удобно сенчесто място, където целодневно се сервират първокласни пържоли, домашно приготвени бургери и други сочни месни деликатеси. Други възможности включват:
 
Ресторант Ammos: Отворен за закуска, обяд и вечеря, предлага местна и международна кухня, съпроводена с етническа и поп музика.
Ресторант Veranda: Достъпен само за гости над 12 години, отворен за закуска и вечеря, предлагащ гръцки и средиземноморски ястия с великолепен изглед към Егейско море.
Ресторант Poseidon: Организира различни тематични вечери всеки ден и е отворен за закуска, обяд и вечеря.
 
Външните басейни на комплекса са отопляеми и разполагат със специални детски зони, които са под строгия надзор на професионални спасители, за да се чувствате максимално спокойни за безопасността на вашето дете. За предпочитащите плажуването, хотелът предлага два пясъчни плажа с кристално чиста вода и център за водни спортове, който обещава сигурно забавление. Гостите могат да се впуснат в приключения с водни ски, уейкборд, гмуркане и парасейлинг, а за хората, които не си представят почивката си без музика, хотелът се е погрижил за организацията на партита, съпроводени с танци до ранните часове на денонощието. 
 
Sani SPA предоставя разнообразие от релаксиращи и подмладяващи масажи и процедури, извършвани от професионално обучени терапевти. Специално оборудваният център включва две сауни, джакузи, парни бани и фитнес зала.
 
За децата са организирани множество забавни дейности и програми, подходящи за различни възрастови групи. Те могат да избират между различни активности и спортове като футбол, кратки екскурзии, плуване, мини-олимпийски игри на плажа, танци, пикници и партита. А за най-малките гости, хотелът разполага с отлично оборудвана детска ясла за деца от четири месеца до четири години.
 
Спортните ентусиасти ще намерят множество възможности за активна почивка, включително шест тенис корта, футболно игрище, център за водни спортове, йога, ветроходство, велосипеди под наем, фитнес зала и стрелба с лък, всички с квалифицирани инструктори, готови да предложат професионално обучение и подкрепа.
[https://www.amigostravel.eu/cache/images/17691.jpg]

 Sani Dunes
В хотела се допускат само възрастни и деца над12 години, за които е предвидено специално кътче „Teen Chill Out”, както и много други забавления, отговарящи на желанията на всеки гост. Настаняването в Sani Dunes е висок клас и предлага разнообразие от стаи и апартаменти, проектирани да отговорят на различните вкусове и предпочитания.

Хотелът предлага следните категории настаняване:
Делукс стаи: Просторни стаи, декорирани със съвременен стил и изискани мебели.
Всеки детайл е внимателно подбран, за да осигури уют и комфорт по време на престоя.
Приземни стаи с директен достъп до басейн: Идеални за гости, които ценят лесен
достъп до басейна и луксозни удобства в непосредствена близост.
  • Включват различни конфигурации като разделени спални и дневни зони, както и тераси с изглед към морето или към градините на комплекса. Апартаментите в Sani Dunes са идеални за тези, които търсят допълнително пространство и луксозни удобства по време на престоя си.

Всички стаи и апартаменти в Sani Dunes са оборудвани с модерни удобства, включително климатик, минибар, сейф, сателитна телевизия и безплатен Wi-Fi достъп. Мебелите са изработени от висококачествени материали, а баните са с луксозни санитарни удобства, вана или душ.
 
Гостите могат да избират между стаи с изглед към морето или градините на комплекса, в зависимост от техните предпочитания и наличността на място. Всяка категория настаняване в Sani Dunes е проектирана така, че да осигури на гостите незабравимо и комфортно преживяване, където луксът и спокойствието работят заедно за една незабравима почивка.

Настаняването в Sani Dunes е висок клас и предлага разнообразие от стаи и апартаменти, които са проектирани да отговорят на различни вкусове и предпочитания
  • Sani Dunes в Халкидики предлага разнообразие от забавления и активности за своите гости, които гарантират интересен и активен престой:

 
Плажни забавления: Хотелът е разположен на първа линия към морето, което
предоставя удобен достъп до прекрасния пясъчен плаж на Сани Бийч. Гостите могат да се насладят на плажни шезлонги и чадъри и водни спортове, с които да превърнат
обикновения ден на плаж в авантюристичен спомен.
 
Спортни активности: За любителите на активния отдих Sani Dunes предлага
разнообразие от спортни възможности. В комплекса има модерен фитнес център със
съвременно оборудване, където гостите могат да поддържат форма по време на престоя си.
 
Спа и релаксация: Гостите могат да се насладят на разнообразие от специализирани
масажи, които се предлагат от професионални терапевти. Терапиите включват
класически масажи за релаксация на мускулите, Арома терапия за постигане на душевен и физически баланс. Спа центърът предлага разнообразие от процедури за лице и тяло, които включват почистване на кожата, тонизиране, хидратация и озаряване. Гостите могат да избират между различни терапии, включително ексфолиации и пакети за релаксация. За тези, които търсят пълно възстановяване и детоксификация, спа центърът разполага с модерни сауни и хамами. Тези удобства помагат за почистване на организма и осигуряват уникално усещане за релаксация и благополучие.
  • Ресторантите и баровете на Sani Dunes предлагат уникални

гастрономически изживявания с разнообразие от международна и местна кухня. Гостите могат да се насладят на висококачествени ястия, приготвени от свежи и сезонни продукти, и да опитат изискани вина и коктейли в уютна обстановка.
Екскурзии и развлечения: В рамките на Sani Resort са организирани различни екскурзии и дейности, включително посещения на исторически и културни забележителности в близкия регион, както и тематични събития и концерти.
 
Комплекс Sani Resort е и домакин на музикалния фестивал „Sani” – едно от най-вълнуващите празненства в региона, както и приветства „SANI GOURMET” – уникален празник на кулинарните постижения в Гърция и света.
  • Екологичният ангажимент на курорта е очевиден във всичките му съоръжения и инициативи, включително използването на възобновяема енергия, рециклирането и поддържането на биоразнообразието.

Независимо дали гостите се наслаждават на луксозните стаи и апартаменти,
разнообразните спа процедури, възможностите за спорт и релаксация или на изисканите вкусове в ресторантите, Sani Dunes осигурява изключителен стандарт на качество и удобство. Тук всеки момент се превръща в уникално пътешествие, позволяващо на гостите да се отпуснат и заредят с нови емоции и впечатления.
Sani Dunes не просто предлага хотелско настаняване, а предлага на своите гости
създаване на специални спомени и емоции, които ще останат топли дълго след
завръщането им у дома. 

[https://www.amigostravel.eu/cache/images/24771.jpg]

3. Porto Sani Village and Spa
Част от известния Sani Resort, Porto Sani Village and Spa се отличава със своите високи стандарти на обслужване и елегантен дизайн, осигурявайки на своите гости лукс и комфорт.
 
Съвременният елегантен стил на Porto Sani Village се допълва от великолепната обстановка в близост до Сани Марина. Великолепните гледки, които се откриват към пристанището, басейните и лагуната, загатват романтичната атмосфера, която витае из целия комплекс. С огромното си разнообразие на удобства, забавления и релакс зони Porto Sani Village се превръща и в перфектното място за мечтаната семейн почивка.
  • Курортът предлага луксозни апартаменти, които са обзаведени с изключително внимание към детайлите. Всички стаи са просторни и светли, оборудвани с модерни удобства, включително климатик, плоскоекранен телевизор, минибар и безплатен Wi-Fi. Гостите могат да се насладят на красиви гледки към градините или басейните на комплекса от частните си балкони или тераси.

 
Ресторанти и барове
Porto Sani Village and Spa разполага с няколко изискани ресторанта и бара, предлагащи разнообразие от кулинарни изживявания. Ресторантите в комплекса използват най-добрите местни продукти, за да предложат на гостите автентични гръцки и средиземноморски ястия, както и международна кухня. Сред тях са:
 
Artemis Restaurant: Отворен за закуска и вечеря, този ресторант предлага изискана кухня с богато меню от местни и международни ястия, сервирани в елегантна атмосфера.
Lagoon Restaurant: Разположен до басейна, този ресторант предлага леки закуски и обеди през деня, като гостите могат да се насладят на свежи салати, сандвичи и морски дарове.
Byblos Caviar: Ексклузивен ресторант, предлагащ селекция от най-добрите морски дарове и специалитети с хайвер.
Баровете на комплекса предлагат освежаващи коктейли, изискани вина и разнообразие от напитки, които могат да се наслаждавате в спокойна и уютна атмосфера.
 
Спа и уелнес
Porto Sani Spa е оазис на спокойствие и релаксация, предлагащ богато разнообразие от терапии и процедури, които подмладяват тялото и ума. Спа центърът разполага със сауна, парни бани, джакузи и вътрешен басейн. Професионални терапевти предлагат масажи, ароматерапия и различни козметични процедури, които да ви накарат да се почувствате откъснати от динамичния свят.
 
Развлечения и активности
Комплексът предлага широка гама от развлечения и спортни активности за гостите. Любителите на спорта могат да се възползват от тенис кортовете, фитнес залата, йога и пилатес класовете. Водните спортове включват гмуркане, водни ски, уейкборд и ветроходство. За тези, които предпочитат по-спокойни занимания, се предлагат арт и кулинарни работилници, както и организирани разходки и екскурзии в околността.
 
Забавления за деца
Детският клуб и детската ясла предлагат забавления и грижи за деца от всички възрасти, като осигуряват на родителите спокойствие и време за отдих. Децата могат да се насладят на различни спортове, игри и творчески занимания под грижите на квалифицирани аниматори.
  • Porto Sani Village and Spa е перфектното място за луксозна и релаксираща почивка на полуостров Халкидики. Със своите изискани удобства, изключително обслужване и богат избор от активности, комплексът предлага на своите гости незабравимо преживяване в едно от най-красивите кътчета на Гърция. Независимо дали търсите активен отдих или спокойна релаксация, Porto Sani Village and Spa е идеалното място за вашата мечтана почивка


[https://www.amigostravel.eu/cache/images/17671.jpg]

4. Sani Asteria suites
Sani Asteria suites са уединени, луксозно обзаведени апартаменти, създадени, за да осигурят абсолютния комфорт и ексклузивно усещане на всеки гост. Като част от престижната верига Sani, това бутиково изживяване предлага обслужване на най-високо ниво, което гарантира абсолютно спокойствие и релакс по време на престоя.
  • Sani Asterias предлага ексклузивни апартаменти, проектирани с внимание към детайлите и съчетаващи модерен лукс с уютна атмосфера. Всеки апартамент е просторен и светъл, оборудван с всички необходими удобства като климатик, плоскоекранен телевизор, минибар и безплатен Wi-Fi. Гостите могат да се насладят на впечатляващи гледки към Егейско море или красиво поддържаните градини от частните си балкони или тераси.

Всеки от 57-те превъзходни апартамента в Sani Asterias Suites е реновиран и предлага най-висококачественото обзавеждане, изпипано до детайл, за да предложи на гостите възможно най-луксозното и комфортно настаняване. Този бутиков хотел с частен плаж е сгушен в спокойна пейзажна обстановка, предлагаща вдъхновяваща гледка към Егейско море. С директен достъп до собствения си плаж, всеки елемент от този оазис на лукса е на една ръка разстояние.
 
 
Спа и уелнес
За онези, които търсят пълноценно изживяване за релаксация и подмладяване, спа Retreat в Sani Asterias Suites е истински рай, където можете да се поглезите с една от персонализираните процедури по индивидуален проект от Anne Sémonin. Тези процедури са внимателно формулирани за специфичната кожа на всеки гост от опитни консултанти.
 
Ресторанти, кухня и бар
Кулинарните предложения в Sani Asterias Suites са несравними, като кухнята е от най-висок клас и използва само най-пресните местни продукти, лично наблюдавани от майсторските готвачи с участието на Michelin. Резултатът е забележително интелигентно меню, допълнено от еднакво изискана винена листа. Ако гостите желаят конкретно ястие, което не е налично, просто трябва да попитат и готвачите ще се радват да изпълнят желанието им, независимо дали става въпрос за интимна вечеря на уединението на тяхната тераса или друго кулинарно желание.
 
Елегантният воден ресторант в Sani Asterias Suites разполага с открита веранда с изглед към яхтеното пристанище, предлагаща изключително а-ла-карт меню, създадено от двамата готвачи, известни с Michelin. Тук гостите могат да се насладят на изискана вечеря в интимна обстановка, докато наблюдават оживената дейност в Sani Marina.
 
За тези, които търсят спокойна обстановка, за да се отпуснат и да се насладят на забележителностите на Sani Marina, елегантният лаундж бар предлага идеалната атмосфера. Гостите могат да се насладят на жив джаз, аперитив на шампанско или коктейли, докато разглеждат широката гама от коняци и висококачествени спиртни напитки.
 
Забавления и шопинг
Sani Asterias Suites предлага по нещо за всеки посетител. Sani Resort предлага разнообразие от забавления и дейности, на които гостите могат да се насладят по време на престоя си. Ето някои от основните атракции и развлечения:
  •  Гостите могат да се насладят на два пясъчни плажа с кристално чиста вода, оборудвани с център за водни спортове, предлагащ дейности като водни ски, уейкборд, гмуркане и парасейлинг. Плажните партита с музика и танци до късно през нощта също са често срещано събитие.

 
Водни спортове: Освен център за водни спортове на плажа, Sani Resort разполага и с училище по сърф, където гостите могат да се научат да сърфират или да подобрят уменията си. Има и възможности за ветроходство, гребане с кану и водни колела под наем.
  • За любителите на гмуркането Sani Resort предлага център за гмуркане, който предлага курсове за сертифициране PADI, както и обиколки както за начинаещи, така и за напреднали гмуркачи.

 
Туризъм и планинско колоездене: Гостите могат да изследват красивата природа на Халкидики чрез организирани обиколки с велосипед или кола, които разкриват зашеметяващи пейзажи и исторически забележителности.
  • Шестте тенис корта в Sani Resort са отворени за гости от всички нива, като предлага и тенис лагери за деца.

 
  • Гостите могат да играят футбол на специално проектирано футболно игрище.

 
  • Sani Resort предлага седмични уроци по йога, провеждани от сертифицирани инструктори.

 
  • Sani Resort е домакин на различни събития през цялата година, като музикални фестивали, културни събития и семинари.

 
Детски клуб: Sani Resort разполага с детски клуб, който предлага разнообразие от дейности и програми за деца на различна възраст, включително арт и занаятчийски работилници, спортни турнири и мини-олимпийски игри на плажа.
  • Екипът за забавления на Sani Resort организира ежедневни дейности и представления, включително танци, представления на живо и филми под звездите.

 
  • Гостите могат да се насладят на пазаруване в търговския център на Sani Beach, който предлага разнообразие от магазини, продаващи мода, аксесоари, бижута и др.

 
Със своята зашеметяваща естетика, висококачествено обслужване и разнообразни възможности за отдих и забавление, Asteria suites наистина е райско кътче в сърцето на Халкидики.

[https://www.amigostravel.eu/cache/images/13614.jpg]

5. Sani Beach Club е престижен петзвезден курорт, част от прочутия Sani Resort, разположен на полуостров Халкидики в първия ръкав – Касандра. Този изискан комплекс предлага на своите гости перфектната комбинация от лукс, комфорт и природна красота. Разположен на около 70 километра от Солун, Sani Beach Club е лесно достъпен и привлекателен за туристи, търсещи бягство от шума и суетата на градския живот. 
  • Курортът предлага разнообразие от луксозни настанявания, които включват елегантно обзаведени стаи, суити и вили. Всички помещения са просторни и светли, с модерен дизайн, съчетаващ висококачествени материали и удобства. Гостите могат да се насладят на комфорт и стил, благодарение на наличието на климатик, плоскоекранен телевизор, минибар, безплатен Wi-Fi и частни балкони или тераси с впечатляващи гледки към морето или градините.

 
Стаи и суити:
 
Делукс стаи: Те са идеални за двойки или малки семейства, предлагащи комфорт и удобства, като същевременно предоставят красиви гледки към градините или морето.
Фамилни стаи: Те са по-просторни и осигуряват допълнителен комфорт за семейства с деца. Фамилните стаи разполагат с отделни спални зони и големи тераси.
Луксозни суити: Те са идеални за тези, които търсят по-голямо пространство и допълнителни удобства. Луксозните суити включват отделни дневни и спални зони, както и големи тераси с панорамни гледки.
 
Ресторанти и барове
Sani Beach Club разполага с множество ресторанти и барове, които предлагат разнообразие от кулинарни изживявания. Гостите могат да се насладят на местни и международни ястия, приготвени с пресни, местни продукти, като всеки ресторант предлага уникална атмосфера и меню.
 
Olympos Restaurant: Основният ресторант на курорта, който предлага богата закуска и вечеря на бюфет с разнообразие от международни и гръцки ястия. С уютна атмосфера и широк избор от храни, ресторантът е перфектен за семейства и двойки.
Dunes Restaurant: Ресторант на брега на морето, предлагащ а-ла-карт меню с акцент върху средиземноморската кухня и прясно уловена риба. Гостите могат да се насладят на вечеря с изглед към морето и романтични залези.
Lounge Bar: Идеално място за отпускащ коктейл или чаша вино с гледка към залеза над Егейско море. Барът предлага разнообразие от напитки и леки закуски, като същевременно предоставя уютна атмосфера за релаксация.
 
Спа и уелнес
Спа центърът на Sani Beach Club предлага разнообразие от релаксиращи и подмладяващи процедури, изпълнявани от квалифицирани терапевти. Спа центърът разполага със сауна, парна баня, джакузи и вътрешен басейн. Гостите могат да се насладят на масажи, ароматерапия и различни козметични процедури, създадени, за да възстановят тялото и духа.
 
Процедури и терапии:
  • От класически масаж до дълбокотъканни и арома масажи, гостите могат да избират от широка гама от терапии, които ще им помогнат да се отпуснат и възстановят.

Козметични процедури: Включват грижи за кожата на лицето и тялото, използвайки висококачествени продукти и техники.
Спа пакети: Предлагат комбинация от процедури, които осигуряват цялостно спа изживяване.
 
Развлечения и активности
Sani Beach Club предлага множество спортни и развлекателни активности за всички възрасти и интереси. Любителите на спорта могат да се възползват от тенис кортовете, фитнес залата, йога и пилатес класовете. Водните спортове включват гмуркане, водни ски, уейкборд и ветроходство. За тези, които предпочитат по-спокойни занимания, се предлагат арт и кулинарни работилници, както и организирани разходки и екскурзии в околността.
 
Спортни съоръжения и програми:
 
Тенис кортове: Гостите могат да ползват професионално оборудвани тенис кортове с квалифицирани инструктори.
Фитнес зала: Модерно оборудвана с всичко необходимо за поддържане на добра физическа форма.
Водни спортове: Включват разнообразие от активности като гмуркане, водни ски, уейкборд и ветроходство.
Йога и пилатес: Класовете са предназначени за всички нива на подготовка и предлагат релаксация и физическо укрепване.
 
Забавления за деца
Sani Beach Club предлага специални програми и активности за деца от всички възрасти. Детският клуб и детската ясла осигуряват безопасна и забавна среда, където децата могат да се наслаждават на различни игри, спортове и творчески занимания под грижите на квалифицирани аниматори.
 
Детски програми и съоръжения:
 
Детски клуб: Организира разнообразни игри и активности, подходящи за различни възрастови групи.
Детска ясла: Предлага грижи и забавления за най-малките гости, осигурявайки на родителите спокойствие и време за отдих.
Детски басейни и площадки: Специално проектирани за деца, с безопасни и забавни съоръжения.
 
 
 
Екскурзии и околности
Sani Beach Club предлага организирани екскурзии и разходки в околността, които позволяват на гостите да опознаят красотата и културата на Халкидики. Туристите могат да се насладят на посещения до местни исторически забележителности, природни паркове и традиционни гръцки села.
 
Популярни екскурзии:
 
Посещение на древни обекти: Включва екскурзии до исторически места като древния град Стагира, родното място на Аристотел.
Разходки в природата: Турове до природни резервати и паркове, където гостите могат да се насладят на красиви пейзажи и дивата природа.
Културни обиколки: Включват посещения на местни музеи, галерии и традиционни гръцки села, където туристите могат да се потопят в местната култура и традиции.
 
 
Sani Beach Club е идеалното място за луксозна и релаксираща почивка на полуостров Халкидики. Със своите изискани удобства, превъзходно обслужване и богат избор от активности, курортът предлага на своите гости незабравимо преживяване. Независимо дали търсите активен отдих или спокойна релаксация, Sani Beach Club е перфектната дестинация за вашата мечтана ваканция.
 
Гостите могат да се насладят на разнообразие от кулинарни изживявания в множеството ресторанти и барове, да се отпуснат в спа центъра с различни процедури и терапии, или да участват в различни спортни и развлекателни активности. За децата са осигурени специални програми и занимания, които гарантират забавление и безопасност. Екскурзиите и разходките в околността позволяват на гостите да открият красотата и културата на Халкидики.
 
Със своята комбинация от лукс, комфорт и природна красота, Sani Beach Club е идеалният избор за всеки, който търси незабравима ваканция в едно от най-красивите кътчета на Гърция. Независимо дали планирате семейна почивка, романтична бягство или просто търсите място за релаксация, този курорт предлага всичко необходимо за перфектното изживяване.
  • Защо да изберете Sani Resort?

Избирайки Sani Resort за вашата ваканция, можете да очаквате редица предимства и причини да изберете това райско кътче в сърцето на Халкидики, Гърция:
 
Висококачествено настаняване: Sani Resort предлага разнообразие от опции за настаняване, включително луксозни хотели, вили и апартаменти, всички от които са проектирани с внимание към детайла и предлагат комфорт и стил.

Превъзходни съоръжения: Курортът разполага с множество съоръжения, подходящи за всички възрасти, като два пясъчни плажа, център за водни спортове, спа център, тенис корт, футболно игрище, йога и различни детски програми. Това гарантира, че всеки може да намери дейности, които да отговарят на техния вкус и интереси.
  •  Разположен в сърцето на полуостров Касандра в Халкидики, Sani Resort предлага достъп до красиви плажове, буйни природни паркове и богата история. Курортът също така служи като отправна точка за екскурзии до близките градове и забележителности.

Вкусна храна: Сани Ризорт разполага с четири ресторанта, предлагащи разнообразна гама от кухни, включително италианска, гръцка и международна кухня. Гостите могат да очакват висококачествени, пресни продукти и внимателни обслужващи персонал, за да осигурят незабравимо изживяване при хранене.

Отлично обслужване: Екипът на Sani Resort е посветен на осигуряването на изключително обслужване на своите гости. От внимателните и услужливи членове на персонала до персонализираните услуги, предлагани в някои части на комплекса, гостите могат да очакват да бъдат третирани като кралски особи по време на престоя си.

Домашни любимци: Sani Resort е един от малкото курорти в Гърция, които приемат домашни любимци, което го прави идеален избор за семейства с космати приятелчета, които искат да се насладят на качествена почивка заедно.
Събития и развлечения: През цялата година Sani Resort е домакин на различни събития, включително музикални фестивали, културни събития и семинари. Това осигурява допълнително забавление и уникални преживявания за гостите, които избират да отседнат в курорта.
 
Освен всички ексклузивни услуги, които предлага курортът, ангажиментът към околната среда също е взет под огромно внимание.
Sani Resort е ангажиран с устойчиви практики и опазване на околната среда. Курортът работи за намаляване на отпадъците, спестяване на енергия и защита на местните екосистеми, като по този начин допринася за отговорния туризъм и оставя минимален отпечатък върху околната среда.
 
Ето някои от начините, по които Sani Resort демонстрира своя ангажимент за устойчивост:
 
Управление на отпадъците: Курортът прилага строги политики за управление на отпадъците, които имат за цел да намалят максимално количеството генерирани отпадъци. Това включва рециклиране на материали като хартия, стъкло, пластмаса и метал, както и правилно изхвърляне на опасни отпадъци като батерии и електрическо оборудване.
 
Спестяване на енергия: Sani Resort е инсталирал енергоспестяващи мерки в целия курорт, за да намали потреблението на енергия. Това включва използването на енергийно ефективно осветление, системи за климатизация и оборудване, както и внедряването на слънчеви панели за производство на електроенергия.
 
Защита на местните екосистеми: Курортът работи за защитата и запазването на местните екосистеми. Това включва поддържане на естествената красота на курорта чрез внимателен подход към развитието и управлението на земята, както и насърчаване на гостите да уважават и опазват околната среда по време на престоя си.
 
Опазване на водата: Sani Resort прилага ефективни мерки за опазване на водата, за да гарантира, че ресурсът се използва разумно. Това включва използването на технологии за събиране на дъждовна вода, системи за повторно използване на водата и редовна поддръжка на тръби и кранове, за да се предотврати течове.
 
Подкрепа за местната общност: Курортът подкрепя местната общност чрез наемане на местен персонал, закупуване на стоки и услуги от местни доставчици и инвестиране в проекти, които са от полза за региона.
 
Образование и осведоменост: Sani Resort участва в различни инициативи за повишаване на осведомеността относно значението на устойчивостта и опазването на околната среда. Това включва партньорства с организации, работещи в областта на околната среда, както и предоставяне на информация на гостите относно устойчивите практики на курорта и как те могат да допринесат за тях.
 
Чрез тези и други устойчиви инициативи Sani Resort демонстрира своя ангажимент за минимизиране на въздействието си върху околната среда и насърчаване на отговорния туризъм. Като избират Sani Resort, гостите могат да се насладят на луксозно настаняване, първокласни съоръжения и разнообразни дейности, като същевременно подкрепят устойчив и екологичен подход към туризма.
 
Избирайки Sani Resort за вашата ваканция, можете да се насладите на луксозно настаняване, първокласни съоръжения, ангажимент за устойчивост, красиви плажове, вкусна храна, отлично обслужване и разнообразни дейности, подходящи за всички възрасти. Това наистина е райско кътче в сърцето на Халкидики, което предлага незабравимо изживяване и почивка на всички свои гости.


Амигос Травел предлага специални оферти и пакети за почивка на, включително намаления за хотели и трансфери.
Свържете се с нас за повече информация.

За резервации и повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0700 800 73 или на info@amigostravel.eu
Очакваме ви!